UMS op BouwMachines Kennisdag als premium partner

Op 15 maart 2022 komt Bouwend Nederland weer bij elkaar op de BouwMachines Kennisdag. Naast een dag vol kennis, is het een prachtige gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. Deze 6e editie van de BouwMachines Kennisdag staat in het teken van ‘Praktisch Innoveren’.Urban Mobility Systems is aanwezig als premium partner.

Innovatie

Innoveren is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiseren. Maar hoe doen we dat? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens deze BouwMachines Kennisdag. Tijdens de BouwMachines Kennisdag gaan we met experts in op de praktijk. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en emissiebeperking, al deze zaken zullen aan de orde komen.

Praktijkcasus

Nieuw is de praktijkcasus die mede mogelijk is gemaakt door Bouwend Nederland. Mensen uit het veld worden uitgedaagd om voor het fictieve Otterland een voorstel te schrijven en te laten zien waar onze branche op het gebied van duurzaam werken toe in staat is. Dit doen we tijdens het plenaire programma.

Daarnaast is er de mogelijkheid om kennissessies van de partners te volgen. En natuurlijk kun je collega’s, ondernemers en partners van de Kennisdag ontmoeten op de informatiemarkt.

Waarom wil je deze dag niet missen?
✔ Eindelijk weer een dag om bij te praten. Uiteraard binnen de RIVM richtlijnen.
✔ In één dag op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties om duurzaamsheidsdoelen te realiseren
✔ Sprekers uit het veld delen hun prikkelende kennis en visie
✔ Haal je voordeel uit de learnings van de praktijkcasus Otterland
✔ Laatste fysieke editie, met ruim 200 deelnemers, beoordeeld met een 8,2!

Promotievideo BouwMachines Kennisdag 2022