Meerdere laadpunten

S-Series laadoplossingen zijn ideaal voor locaties met intensief gebruik en waar een groot aantal laadpunten nodig is, zoals grote bus- en vrachtwagendepots, logistieke centra en bouwplaatsen. Er kunnen zeven varianten van deze gebruiksvriendelijke satellietpaal worden geselecteerd om te voldoen aan de topologie van uw laadsysteem.

Flexibiliteit

In de toekomst zullen tankstations worden vervangen door oplaadpunten voor elektrische voertuigen. UMS biedt de perfecte selectie opladers. De oplaad-satellietpalen van de S-serie hebben dynamisch gecontroleerde stroomverdeling, waardoor het laadsysteem kan worden geoptimaliseerd. Door de dubbele kast uit de C-serie te combineren met 8–16 satellietpalen kunt u tot 16 oplaadpunten en/of stroomafnemers gebruiken. Het heeft de hoogste verhouding tussen vermogen en voetafdruk in de snellaad markt. Satellietpalen kunnen tot 50 meter van de C-serie kast worden geplaatst, waardoor u meer flexibiliteit heeft om de hele systeem lay-out te optimaliseren.

U kunt meerdere satellietpalen en/of pantografen gebruiken met statische of dynamische stroomverdeling. Elk laadpunt kan laden met een laadvermogen van 25 –150 kW of hoger met dynamische regeling volgens de beschikbare stroom en laadkabel + stekker en natuurlijk de vraag en limieten van het desbetreffende voertuig.

Verplaatsbaar snel opladen

De T-Serie is een verplaatsbare EV-oplader die geschikt is voor alle soorten elektrische voertuigen, zoals zwaar materieel, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen en personenauto’s. Het is weerbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten. Het enige wat u nodig heeft is uw EV en een elektrische voeding en u bent klaar.

Overal waar je het nodig hebt

Steek de oplader gewoon in het stopcontact, wacht een paar minuten totdat de oplader is ingeschakeld en u bent klaar om op te laden. Het T-Series laadstation is goed uitgebalanceerd en als tweewieler makkelijk te verplaatsen naar de volgende locatie. Het duurzame ontwerp kan vuil, water, stof en sneeuw aan en is gebruiksvriendelijk.

De T-Serie is geschikt voor 63 A en 32 A stopcontacten. Het ondersteunt ook alle meest voorkomende laadstandaarden: CCS 1 of CCS 2, CHAdeMO-stekkers en Type 2-aansluiting voor AC. De T-serie is geen one-trick pony. Het biedt een dubbele laadoptie om twee voertuigen tegelijkertijd op te laden, met 40 kW puur laadvermogen of 20 kW uit elk laadkanaal. Al het beste van een traditioneel snel laadstation verpakt in een mobiele oplossing die gemakkelijk te verplaatsen is en geen vaste installatie vereist.

Off-grid energieopslag

Het creëren van off-grid energieopslag werkt het beste met een zeer duurzaam batterijontwerp. Maak kennis met de LFP-batterijpakketten van Urban Mobility Systems. Deze high-end power packs zijn ontworpen om een duurzaam en toch aanzienlijk vermogen te leveren voor onze lijn van emissievrije voertuigen. Bovendien maakt hun modulaire ontwerp, grote energiedichtheid maar ook uitstekende vermogensdichtheid ze uitstekend geschikt voor off-grid stroomopslag. Deze industriële, heavy-duty accu’s bieden voldoende lading voor netbalancering of locatievermogen, electrische voertuigen of machines.

Continu opladen met een speciale opslag

Kies voor continu opladen met een speciale bufferopslag. Onze LFP-batterijpakketten kunnen aan elke vraag voldoen. Door hun modulariteit kunnen ze met elkaar worden verbonden, waardoor een grote energieopslagbuffer perfect is voor evenementen, locaties met kritieke systemen en grid-balancing. Door de uitstekende prestaties gedurende hun hele levensduur werken deze perfect voor zowel voertuigen en machines als ook onze vrijstaande accu-packs. Beheert u een locatie of evenement waar stroomstoringen bijzonder schadelijk zijn voor uw bedrijf? Bij Urban Mobility Services kan uw bufferopslagoplossing precies worden gebouwd zoals u hem nodig heeft.

Bufferopslag

Mocht het nodig zijn om bufferenergie op te slaan, dan blijken batterijen met een hoge duurzaamheid het meest effectief te zijn. Vandaar onze keus voor LFP-batterijpakketten, voor een duurzaam maar toch aanzienlijk vermogen. Hoewel oorspronkelijk ontwikkeld om onze lijn van emissievrije voertuigen aan te drijven, dienen deze batterijen uitstekend als bufferopslag. Met een modulair ontwerp dat geschikt is voor grotere assemblages en een grote energie- en vermogensdichtheid, kunnen onze LFP-cellen elke vraag aan. Met voldoende lading om ervoor te zorgen dat uw elektriciteitsnet verlicht blijft, bieden wij onze industriële, heavy-duty batterijpakketten aan als one-stop-shop voor stroomreserves.

Opslag voor elk doel

Ongeacht de stroombehoefte, onze accupacks kunnen hieraan voldoen. Door hun modulaire ontwerp kunnen ze in grotere eenheden aan elkaar worden gekoppeld. Dit maakt ze perfect als stroomvoorziening voor bouwplaatsen en evenementen, voor het balanceren van het elektriciteitsnet in het geval dat de bestaande infrastructuur niet genoeg energie kan leveren, en voor het draaien van locatie- of machinestroom voor een langere periode. Het voordeel van onze accupacks zijn hun uitstekende prestaties gedurende hun hele levensduur.

Geïnteresseerd in onze infrastructuuroplossingen?