Urban Mobility Systems is een clean-tech engineeringbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteitsoplossingen mogelijk maakt. Het bedrijf, opgericht in 2016 door Lars Kool, is gespecialiseerd in batterij-elektrische conversiesystemen en heeft met veel grote merken voor bouwmachines gewerkt, zoals Hyundai, Liebherr, Doosan, Bobcat, DAF en Magni.

Met zijn emissievrije aandrijflijnen en conversiekits creëert Urban Mobility Systems praktische en duurzame oplossingen om alles kostenefficiënt te elektrificeren, van 1,5T schrankladers tot 30+T graafmachines en alle kranen, graaflaadmachines, asfaltwalsen en verreikers ertussen.

Om onze klanten te ondersteunen bij het gebruik van hun apparatuur in het veld, biedt Urban Mobility Systems ook oplaad- en energieopslagoplossingen die “off-grid” energieopslag en netbalancering mogelijk maken als een tijdelijke of meer permanente oplossing.

Vanwege onze inzet voor veiligheid en kwaliteit zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 en IEC 61557-8 gecertificeerd en werken wij volgens de NEN-ISO 6469-3 veiligheidsspecificaties.

Bedrijfsvideo