Onthuling van de 100% elektrische rupshijskraan

De oplevering van de 100% elektrische rupshijskraan met wisselbaar accupakket is binnenkort een feit. Urban Mobility Systems, PV-E Cranes en Volker Wessels, nodigen u daarom graag uit voor een exclusieve evenement gewijd aan de productlancering van de EC160, een elektrische rupskraan met een capaciteit van 160 ton.

De bouwsector, het grootste ecosysteem ter wereld, staat in 2022 voor enorme veranderingen. Technologische innovatie versnelt onder meer de broodnodige verandering in efficiëntie. De gevolgen van de Europese Green Deal brengen ook grote veranderingen met zich mee.

PV-E Cranes

Op vrijdag 18 maart ontdekt u tijdens dit gratis evenement op het hoofdkantoor van PV-E Cranes machines met nieuwe technologie om uw bedrijf duurzamer te maken.  PVE Cranes & Services heeft al ruim 20 jaar ervaring met het verkopen en verhuren van rupshijskranen. Vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout en vestigingen in Florida, Dubai, Caïro en Muscat worden honderd eigen kranen wereldwijd verhuurd.

Er zijn diverse partijen benaderd met het oog op de elektromotor, engineering, batterijoplossing en motormanagement. Urban Mobility Systems uit Oss is uiteindelijk de partner geworden voor de complete elektrische aandrijving voor de EC- en ECT-serie. De accu’s zijn wisselbaar, zodat er eventueel nog een tweede shift is te werken met volle accu’s of deze elders zijn op te laden als er geen bouwstroom aanwezig is. Hierbij was 8 uur werken zonder tussentijds laden een van de key features.

Programma

14.00 uur | Ontvangst
14.30 uur | Welkomstwoord en presentatie
15.00 uur | Bezichtigen van de elektrische kraan
16:00 uur | Einde evenement

Kortom, het event geeft u de kans om zelf het heft in handen te nemen en deel uit te maken van de oplossing: een duurzamer, productiever bouwen richting 2030. Een niet te missen kans om uw kennis aan te scherpen, geïnspireerd te worden en te netwerken. We zien u graag op op het terrein van PV-E Cranes, Everdenberg 17 te Oosterhout.