UMS aanwezig bij De Nationale Aandrijftechniekdag 2022

Urban Mobility Systems is een van de hoofdsponsors van  de Nationale Aandrijftechniekdag 2022 met als onderwerp ‘Ontwikkelingen in de mobiele & maritieme Aandrijftechniek‘. Het event wordt gehouden op donderdag 15 september in LOC 17 te Doesburg. Deze havenloods aan de IJssel in Doesburg is een plek met een rijke industriële geschiedenis.

De ontwikkelingen in de mobiele en maritieme aandrijftechniek gaan snel. Sneller dan menigeen zich kan voorstellen. Gedreven door strengere emissie-eisen en een verduurzaming van de maatschappij gaan de aandrijvingen in machines en in de scheepvaart op de schop.

Dan is het de vraag waar komt de energie vandaan? Uit speciale accupakketten of toch uit een fuel cell die op waterstof draait? Is hybride een betere oplossing of slechts een overgang naar volledig emissieloos? En hoe zit het met de complete elektrische aansturing, de koppeling naar hydrauliek, het boordnet, veiligheden, oplaadmogelijkheden of het tanken van waterstof?

Paul Quaedvlieg, hoofdredacteur van Aandrijftechniek.

Aan onder andere deze vragen zal tijdens de Nationale Aandrijftechniekdag 2022 aandacht worden gegeven. Op de dag zelf zijn er verschillende technische presentaties van bedrijven die met nieuwe aandrijftechniek bezig zijn. Ook lopen er diverse specialisten rond van de partners, die deze Aandrijftechniekdag mede mogelijk maken. De doelgroep op deze dag bestaat uit engineers en managers in de mobiele en maritieme sector.

Aandrijftechniek is een onafhankelijk vakblad voor ondernemers, leidinggevenden, constructeurs en hoofden van technische diensten en geeft actuele en technische informatie over innovaties en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van smart industry, machinebouw, maritiem, mobiliteit, robotica en additive manufacturering en engineering.

Het is een event om niet alleen te luisteren naar presentaties en te netwerken, maar ook om te kijken naar de ontwikkelingen van de diverse partners van deze Aandrijftechniekdag. Klik hieronder op de button voor het programma en om je in te schrijven.