Machinisten-scholingsdagen 2022

Bijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up-to-date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waarin vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van groot belang zijn. Daarom worden de Machinistenscholingsdagen (MSD) georganiseerd door SOMA Bedrijfsopleidingen, Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC) en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland.

Ook dit jaar heeft de programmacommissie een keuze gemaakt in trainingen waarbij is gelet op het leveren van een bijdrage ter vergroting van de vakbekwaamheid, de professionaliteit in het werken en het omgaan met elkaar. Door de jaren heen is dit iedere keer weer gelukt, en de deelnemers ervaren deze dagen altijd als leerzaam, nuttig en in een gezellige sfeer. Voor deze 29ste editie van de MSD was gekozen voor het motto: ‘Een echte machinist gaat met zijn tijd mee’!

Urban Mobility Systems was op 21 en 22 april aanwezig met GMB op de locatie Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum te Harderwijk. We bedanken Koninklijke Bouwend Nederland en SOMA Bedrijfsopleidingen voor de goede organisatie. Het was mooi om te zien en te ervaren hoe de deelgenomen machinisten kennis hebben mogen maken met onze workshop ‘Werken met een elektrisch aangedreven machine: geen probleem!’ Tot volgend jaar!