Bezoek ons op de Hannover Messe

Met de Nederlandse Tech industrie presenteert Urban Mobility Systems zich als een van de 40 top-tech ondernemingen van 30 mei tot en met 2 juni op de Hannover Messe in het Netherlands Innovation Square Pavilion in de Young Tech Enterprises / Future Tech sectie in hal 3 van de Hannover Messe. Met een gezamenlijke publiek-private presentatie en collectief programma onder de titel ‘Integrating industries for a smart sustainable future’ laten Nederlandse bedrijven en brancheorganisaties daar zien hoe door internationaal nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen worden ontwikkeld.

Drie redenen om de Hannover Messe te bezoeken

  1. Ontdek hoe u energiebeheer en automatisering samenbrengt om de efficiëntie te verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen te helpen behalen.
  2. Bekijk hoe de volgende generatie automatiseringstechnologie werkt in een ecosysteem van open standaarden, zodat u zich sneller kunt aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.
  3. Luister naar leidinggevenden over de impact van disruptieve technologieën op industrieën en hoe we samen een leidende rol kunnen spelen in de nieuwe elektrische wereld.

Met oplossingen voor vandaag en ideeën voor morgen is Hannover Messe de belangrijkste bijeenkomst van de industrie. Het is het toonaangevende kennis- en netwerkplatform voor de maakindustrie, de energiesector en logistiek: alles over digitalisering en duurzaamheid in de industrie.

Bij Hannover Messe vindt u producten en oplossingen van toegepast industrieel onderzoek, ontwerp en ontwikkeling, vergelijkt u producten van alle grote fabrikanten voor digitale ecosystemen, automatisering, logistiek en energievoorziening, en ontwikkelt u visies over hoe u de toekomst van uw bedrijf vorm kunt geven. Samen met strategische partners binnen Europa worden er slimme geïntegreerde waardenetwerken ontwikkeld die ons in staat stellen om producten energie-efficiënt te maken, te onderhouden en te recyclen.

Een belangrijk thema tijdens de Hannover Messe is duurzaamheid want de energietransitie is sterk afhankelijk van een goede digitalisering van alle benodigde processen. Het belang van de energietransitie voor de industrie van morgen wordt benadrukt met de aanwezigheid van Frans Timmermans, de Europese commissaris die de uitrol van de Europese Green Deal in zijn portefeuille heeft.

Tijdens de openingsavond op zondag 29 mei zullen meer hoogwaardigheidsbekleders hun gezicht laten zien, waaronder de Duitse bondskanselier Olaf Scholz en António Costa, premier van ‘partnerland’ Portugal. Samen zullen zij dan de officiële openingshandeling verrichten. UMS verwelkomt u graag op onze stand A20 (B38) in hal 3. Gebruik de button hieronder voor een gratis toegangsbewijs.