De emissievrije bouwplaats inschakelen

Als clean-tech engineeringbedrijf ontwikkelt en produceert Urban Mobility Systems batterij-elektrische en hybride (brandstofcel) aandrijflijnen ter vervanging van de dieselmotor die traditioneel wordt gebruikt in bouwmachines. Op deze manier maakt UMS de emissievrije bouwplaats mogelijk, waardoor zowel de lucht- als de geluidsoverlast ter plaatse aanzienlijk wordt verminderd. Alle UMS-conversiekits zijn gemaakt met een specifieke focus op economische levensvatbaarheid, schaalbaarheid en uitstekende bouwkwaliteit.

Oplossingen voor OEM’s, distributeurs en wagenparkbeheerders

OEM’s kunnen vertrouwen op Urban Mobility Systems als Tier 1 organisatie, volledig gecertificeerd, om hun productassortiment uit te breiden met “elektrische versies” van hun machine uitrusting. Dit zonder hun eigen engineeringafdeling extra te belasten en om mogelijke vertragingen bij de introductie van (nieuwe) elektrische modellen te helpen voorkomen.

Distributeurs van merken die (nog) geen elektrisch productaanbod hebben, maar wel vraag hebben vanuit de markt naar elektrische versies van hun machinemerk, kunnen rekenen op de elektrificatieoplossingen van UMS.

Vlooteigenaren/-exploitanten kunnen op UMS vertrouwen voor de levering van elektrische conversiekits om bestaande machineparken aan te passen. Hierdoor wordt een zeer kosteneffectieve oplossing geboden om hun vloot te vernieuwen en te elektrificeren. Dit kan zonder de kapitaaluitgaven van volledig nieuwe apparatuur met tegelijkertijd verlaging van de operationele kosten door lagere brandstof- en onderhoudskosten.

Geïnteresseerd in onze elektrificatiekits?

Vraag ons om een gratis offerte