UMS wint prestigieuze CES 2022 Innovation Award

Urban Mobility Systems heeft de prestigieuze CES Innovation Award in de wacht gesleept, een prijs die op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA) elk jaar wordt uitgereikt aan technologieproducten.

CES Unveiled in RAI Amsterdam

Dit werd bekend gemaakt tijdens de CES Unveiled in RAI Amsterdam. In totaal wisten veertien Nederlandse techbedrijven, in diverse categorieën, een CES Innovation Award te winnen. De jury, bestaande uit deskundigen uit de industrie, beoordeelde op innovatie, engineering, functionaliteit en op het thema ‘tech solutions for a responsable future’. Eerder werd UMS door Futurology Live al uitgeroepen tot een van de negentien meest innovatieve bedrijven in Noord-Brabant.

Zero Emission conversion kits voor bouwmachines

UMS is natuurlijk zeer vereerd om verkozen te zijn tot een van de scale-up winnaars met de inzending ‘Zero Emission conversion kit for construction equipment’. Onze Zero Emission kits bieden een snelle en efficiënte oplossing om dieselaangedreven bouwmachines om te bouwen tot schone, stille Zero Emission machines. Het revolutionaire concept is niet alleen van toepassing op nieuwe voertuigen, maar kan ook worden gebruikt om de miljoenen graafmachines, kranen etc. die nu al in gebruik zijn, achteraf aan te passen, waardoor ze een nieuw (emissievrij) leven krijgen. Onze kits worden snel geadopteerd en toegepast door alle soorten bedrijven in de bouwsector waardoor een geheel nieuw productsegment is ontstaan ​​met een enorm wereldwijd groeipotentieel.

Nu kunnen ook oudere apparatuur op een milieuverantwoorde manier worden gebruikt.

CES 2022 in Las Vegas

UMS vertegenwoordigt Nederland nu samen met 69 andere start- en scale-up techbedrijven bij de CES 2022 Innovation Awards van 5 t/m 8 januari 2022 in Las Vegas. De Consumer Electronic Shows trekken ruim 170.000 bedrijven en investeerders uit 160 landen. Ter voorbereiding volgen de bedrijven een trainingsprogramma van de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.