UMS op BouwMachines Kennisdag – 30 november Harderwijk

Category:

Praktisch Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiseren. Maar hoe doen we dat? De 6e editie van de BouwMachines Kennisdag staat in het teken van ‘Praktisch innoveren’.

Bezoek het event en neem deel aan de kennissessie die Lars Kol zal geven over wat Urban Mobility Mobility Systems voor jouw bedrijf kan betekennen. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en emissiebeperking, al deze zaken zullen aan de orde komen.

Natuurlijk kun je ook collega’s, ondernemers en partners van de Kennisdag ontmoeten op de informatiemarkt. Nieuw is de praktijkcasus. Mensen uit het veld worden uitgedaagd om voor het (fictieve) Otterland een voorstel te schrijven en te laten zien waar onze branche op het gebied van duurzaam werken toe in staat is.

De BouwMachines Kennisdag is primair bestemd voor directeuren en inkopers van grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven.

Bezoek de website >