Ben jij opzoek naar een innovatieve en inspirerende werkomgeving waar je samenwerkt met leuke collega’s die out-of-the-box denken? Lees dan snel verder! Ben jij een topper in het maken van kabelschema’s? Werk jij accuraat en kun je in een dynamische omgeving gemakkelijk jouw eigen werkzaamheden beheren? Dan past dit profiel perfect bij jou!  

WAT GA JE DOEN?

Als Kabelassemblage Medewerker ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het assembleren van kabels en kabelbomen. Dit doe je uiteraard niet alleen. In deze rol ga je nauw samenwerken met collega’s van andere afdelingen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het assembleren van kabels en kabelbomen voor prototypes en seriewerk.

WIE BEN JIJ?

Als Kabelassemblage Medewerker heb je aantoonbare ervaring in het monteren van kabels en kabelbomen. Je kunt goed overweg met hand- en meetgereedschappen en zorgt er altijd voor dat jouw werkplaats aan het einde van de dag netjes en opgeruimd is. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt overzicht houden over jouw eigen werkzaamheden. Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar en woonachtig in omgeving Oss.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij hebben een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om jou binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Jij komt in een sterk gemotiveerd en hecht team dat bestaat uit behulpzame en ‘out of the box’ meedenkende collega’s. Oftewel er is volop ruimte voor je eigen inbreng om de bestaande werkprocessen te kunnen verbeteren. Je start met een contract voor bepaalde tijd maar wel met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden een marktconform basissalaris dat valt binnen de bandbreedte van een MKB-organisatie. Daarnaast biedt UMS een reiskostenvergoeding of een NS-Businesscard. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per kalenderjaar en ontvangt daarnaast 8% vakantietoeslag. Onze faciliteiten in Oss bieden tevens een gratis parkeergelegenheid direct voor ons pand met tevens oplaadmogelijkheden.

INTERESSE?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Roy v/d Heijden via [email protected] en/of +31 6 38 31 64 67.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*