Meerdere laadpunten

S-Series laadoplossingen zijn ideaal voor locaties met intensief gebruik en waar een groot aantal laadpunten nodig is, zoals grote bus- en vrachtwagendepots, logistieke centra en bouwplaatsen. Er kunnen zeven varianten van deze gebruiksvriendelijke satellietpaal worden geselecteerd om te voldoen aan de topologie van uw laadsysteem.

Flexibiliteit

In de toekomst zullen tankstations worden vervangen door oplaadpunten voor elektrische voertuigen. UMS biedt de perfecte selectie opladers. De oplaad-satellietpalen van de S-serie hebben dynamisch gecontroleerde stroomverdeling, waardoor het laadsysteem kan worden geoptimaliseerd. Door de dubbele kast uit de C-serie te combineren met 8–16 satellietpalen kunt u tot 16 oplaadpunten en/of stroomafnemers gebruiken. Het heeft de hoogste verhouding tussen vermogen en voetafdruk in de snellaad markt. Satellietpalen kunnen tot 50 meter van de C-serie kast worden geplaatst, waardoor u meer flexibiliteit heeft om de hele systeem lay-out te optimaliseren.

U kunt meerdere satellietpalen en/of pantografen gebruiken met statische of dynamische stroomverdeling. Elk laadpunt kan laden met een laadvermogen van 25 –150 kW of hoger met dynamische regeling volgens de beschikbare stroom en laadkabel + stekker en natuurlijk de vraag en limieten van het desbetreffende voertuig.

Verplaatsbaar snel opladen

De T-Serie is een verplaatsbare EV-oplader die geschikt is voor alle soorten elektrische voertuigen, zoals zwaar materieel, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen en personenauto’s. Het is weerbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten. Het enige wat u nodig heeft is uw EV en een elektrische voeding en u bent klaar.

Overal waar je het nodig hebt

Steek de oplader gewoon in het stopcontact, wacht een paar minuten totdat de oplader is ingeschakeld en u bent klaar om op te laden. Het T-Series laadstation is goed uitgebalanceerd en als tweewieler makkelijk te verplaatsen naar de volgende locatie. Het duurzame ontwerp kan vuil, water, stof en sneeuw aan en is gebruiksvriendelijk.

De T-Serie is geschikt voor 63 A en 32 A stopcontacten. Het ondersteunt ook alle meest voorkomende laadstandaarden: CCS 1 of CCS 2, CHAdeMO-stekkers en Type 2-aansluiting voor AC. De T-serie is geen one-trick pony. Het biedt een dubbele laadoptie om twee voertuigen tegelijkertijd op te laden, met 40 kW puur laadvermogen of 20 kW uit elk laadkanaal. Al het beste van een traditioneel snel laadstation verpakt in een mobiele oplossing die gemakkelijk te verplaatsen is en geen vaste installatie vereist.

Geïnteresseerd in onze laadoplossingen?