Off-grid energieopslag

Het creëren van off-grid energieopslag werkt het beste met een zeer duurzaam batterijontwerp. Maak kennis met de LFP-batterijpakketten van Urban Mobility Systems. Deze high-end power packs zijn ontworpen om een duurzaam en toch aanzienlijk vermogen te leveren voor onze lijn van emissievrije voertuigen. Bovendien maakt hun modulaire ontwerp, grote energiedichtheid maar ook uitstekende vermogensdichtheid ze uitstekend geschikt voor off-grid stroomopslag. Deze industriële, heavy-duty accu’s bieden voldoende lading voor netbalancering of locatievermogen, electrische voertuigen of machines.

Opslag voor elk doel

Ongeacht de stroombehoefte, onze accupacks kunnen hieraan voldoen. Door hun modulaire ontwerp kunnen ze in grotere eenheden aan elkaar worden gekoppeld. Dit maakt ze perfect als stroomvoorziening voor bouwplaatsen en evenementen, voor het balanceren van het elektriciteitsnet in het geval dat de bestaande infrastructuur niet genoeg energie kan leveren, en voor het draaien van locatie- of machinestroom voor een langere periode. Het voordeel van onze accupacks zijn hun uitstekende prestaties gedurende hun hele levensduur.

Bufferopslag

Mocht het nodig zijn om bufferenergie op te slaan, dan blijken batterijen met een hoge duurzaamheid het meest effectief te zijn. Vandaar onze keus voor LFP-batterijpakketten, voor een duurzaam maar toch aanzienlijk vermogen. Hoewel oorspronkelijk ontwikkeld om onze lijn van emissievrije voertuigen aan te drijven, dienen deze batterijen uitstekend als bufferopslag. Met een modulair ontwerp dat geschikt is voor grotere assemblages en een grote energie- en vermogensdichtheid, kunnen onze LFP-cellen elke vraag aan. Met voldoende lading om ervoor te zorgen dat uw elektriciteitsnet verlicht blijft, bieden wij onze industriële, heavy-duty batterijpakketten aan als one-stop-shop voor stroomreserves.

Continu opladen met een speciale opslag

Kies voor continu opladen met een speciale bufferopslag. Onze LFP-batterijpakketten kunnen aan elke vraag voldoen. Door hun modulariteit kunnen ze met elkaar worden verbonden, waardoor een grote energieopslagbuffer perfect is voor evenementen, locaties met kritieke systemen en grid-balancing. Door de uitstekende prestaties gedurende hun hele levensduur werken deze perfect voor zowel voertuigen en machines als ook onze vrijstaande accu-packs. Beheert u een locatie of evenement waar stroomstoringen bijzonder schadelijk zijn voor uw bedrijf? Bij Urban Mobility Services kan uw bufferopslagoplossing precies worden gebouwd zoals u hem nodig heeft.

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor energieopslag?