De toekomst van vrachtvervoer

De Zolution is verkrijgbaar in twee modellen; de Visia en de Business, beide met functies voor verschillende vereisten. Het Business-model is bijvoorbeeld geschikt voor snelladen voor herhaalde bezorgroutes. De bezorgradius bij belading met een binnenstedelijk verbruikspatroon is aanzienlijk, met een stevige 140 kilometer. Met een laadvermogen van 1000 kilogram is de Zolution goed uitgerust voor stadsleveringen.

Zero Emission Flexibiliteit

Onze Zolution elektrische vrachtwagen heeft een lichtgewicht GVK-carrosserie voor uitstekende duurzaamheid tijdens de levensduur van het voertuig, snel opladen voor herhaalde leveringen en een hoog laadvermogen. Dankzij de 100% emissievrije aandrijving komt de truck in aanmerking voor MIA/Vamil-belastingverminderingen.

We hebben onze Zolution gelede vrachtoplegger gebaseerd op het bestaande elektrische eNV200-chassis van Nissan. Door de reguliere achterbak uit de elektrische vrachtwagen te halen, hebben we een montagesysteem gecreëerd voor een trailer met meer dan 18 kuub aan opslagruimte. Om het laden en lossen gemakkelijker te maken, hebben we de trailer gebouwd met een lage vloer en grote oprijplaten en rollen.

360°-weergave

Geïnteresseerd in onze elektrische voertuigen?

Lichtgewicht polyester body
Snel opladen
Hoog laadvermogen