Teamlead Productie

Posted by Darko Ivancevic
Category:

Wil jij als teamlead ervoor zorgen dat wij als Urban Mobility Systems de volgende stappen kunnen zetten? Bezit jij de hands-on mentaliteit van een meewerkend voorman en kun jij een enthousiast team bouwen dat onze nieuwe assemblage lijn gaat realiseren? Is jouw (elektro-) technische kennis on point? En klinkt het je als muziek in je oren om de fundering van onze productie mee te gaan leggen? Dan sluit dit profiel bij jou aan!

Als leidinggevende bij Urban Mobility Systems B.V. heb jij de kans om voorop te lopen in de “clean-tech industrie”. UMS ontwikkelt oplossingen op het gebied van het elektrificeren van bouwapparatuur, industriële werktuigen en biedt oplossingen voor energieopslag. Hiernaast houdt UMS zich ook bezig met de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer.

Bij UMS streven we er ieder dag naar om een bijdrage te leveren aan de versnelling van de energietransitie door gebruik te maken van de laatste batterij en waterstof technologieën.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

Wij zijn op zoek naar een Teamlead Productie om UMS te helpen bij het opzetten van onze nieuwe productielijn. Je ondersteunt de Business Development Director bij het realiseren van een efficiënte, kwaliteit gedreven productieomgeving. Bouwen doe je niet alleen, je wordt uiteraard ondersteund door je collega’s. Je gaat samen met de Business Development Director aan de slag om het team op te zetten en te ontwikkelen. Jij en je team zijn sterren op het gebied van kwaliteit gedreven productie en assemblage van onder andere onze batterijpakketten.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het samenstellen van het productieteam, dit doe je samen met de Business Development Director.
 • Het beoordelen van de uit te voeren werkzaamheden van het team.
 • Planning en organisatie van de productielijn in samenwerking met de rest van de organisatie. Dit doe je in lijn met onze Sales en Operational Planning (S&OP) proces.
 • Opzetten, monitoren en proactief bijsturen van de productielijn.
 • Stimuleren houding & gedrag van het team (waaronder hanteren van veiligheidsvoorschriften).
 • Verbeteringen proactief voorleggen aan de directie.
 • Opzetten van kwaliteitsborging en professionaliseren van de productie en opstellen werkinstructies.
 • Bewaken van het resultaat.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

Als Teamlead Productie beschik je over minimaal 5 – 10 jaar werkervaring in een aantoonbare leidinggevende functie. Je hebt kennis van het opbouwen, monitoren en bijsturen van productie & assemblagelijnen.

Het is een grote pre als je:

 • Een afgeronde technische opleiding op zak hebt;
 • Kennis van Lean Manufacturing (of vergelijkbaar) hebt;
 • Passie en affiniteit voor elektrotechniek hebt.

Je bent communicatief sterk, flexibel en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Hiernaast ben je ook digitaal vaardig. Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in omgeving Oss, NB.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Deze functie is een verantwoordelijke job binnen een fantastisch bedrijf. Je zult starten met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Naast dat je zult rapporteren aan de Business Development Director, kom je terecht in een werkomgeving met leuke, behulpzame en out-of-the-box denkende collega’s. Wij hebben een eigen parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar anjali@urbanmobilitysystems.nl, t.a.v. Anjali Sital. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Joost Verheijen of Anjali Sital via de mail of op +31 6 15 25 90 69 of +31 6 18 05 98 64

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*