Kabelassemblage Medewerker

Posted by Urban Mobility Systems
Category:

Ben jij opzoek naar een innovatieve en inspirerende werkomgeving waar je samenwerkt met leuke collega’s die out-of-the-box denken? Lees dan snel verder!

Heb jij de focus om zelfstandig kabels (prototypes en seriewerk) en kabelbomen te assembleren naar aanleiding van technische tekeningen die door jouw collega’s zijn gemaakt? Werk jij precies en kun je in een dynamische omgeving gemakkelijk jouw eigen weg vinden? Dan past dit profiel waarschijnlijk perfect bij jou!

Bij Urban Mobility Systems B.V. heb jij de kans om voorop te lopen in de “clean-tech industrie”. UMS ontwikkelt oplossingen op het gebied van het elektrificeren van bouwapparatuur, industriële werktuigen en biedt oplossingen voor energieopslag. Hiernaast houdt UMS zich ook bezig met de ontwikkeling en productie van elektrische aandrijvingen voor vrachtwagens

Bij UMS streven we er ieder dag naar om een bijdrage te leveren aan de versnelling van de energietransitie door gebruik te maken van de beste technologieën.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

Als Kabelassemblage Medewerker ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het assembleren van kabels en kabelbomen. Dit doe je uiteraard niet alleen, in deze rol ga je nauw samenwerken met collega’s van andere afdelingen zoals de Werkplaats, QHSE, en de afdelingen Software en Mechanical Engineering.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het assembleren van kabels en kabelbomen (prototypes en seriewerk);
  • Het lezen van technische tekenen (Hardware schema’s en kabel schematics);
  • Het visueel en elektrisch testen van geassembleerde kabels en kabelbomen
  • Meedenken, ontwikkelen en vastleggen van processen.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

Als Kabelassemblage Medewerker heb je aantoonbare ervaring in het monteren van kabels, kabelbomen en het lezen van Hardware schema’s en/of kabel schema’s. Je kunt goed overweg met hand- en meetgereedschappen en zorgt er altijd voor dat jouw werkplaats aan het einde van de dag netjes en opgeruimd is. Je kan goed met computers werken. Ervaring met het tekenen van Hardware schema’s en/of kabel schematics is een geweldige pré. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt overzicht houden over jouw eigen werkzaamheden. Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar en woonachtig in omgeving Oss, NB.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Je zult starten met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Je komt terecht in een werkomgeving met leuke, behulpzame en creatief denkende collega’s. UMS biedt reiskostenvergoeding of een NS Business Card aan. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris aan dat binnen de bandbreedte van een MKB organisatie valt. Wij hebben een eigen parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar anjali@urbanmobilitysystems.nl, t.a.v. Anjali Sital. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met George of Anjali Sital via de mail of op 085 130 00 90 of +31 6 18 05 98 64

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*