Jr. Mechanical Engineer

Posted by Darko Ivancevic
Category:

Zoek jij naar een innovatieve en inspirerende werkomgeving waar je samenwerkt met leuke collega’s die out-of-the-box denken? Werk jij accuraat en kun je in een dynamische omgeving gemakkelijk rust creëren voor jezelf? Een prototype gereed maken voor productie, en zorg dragen dat de laatste standaarden en normen toegepast worden in de CAD modellen. Ben jij toe aan de eerste serieuze stap in jouw carrière? Dan past deze openstaande vacature bij UMS perfect bij jou!

Bij Urban Mobility Systems B.V. heb jij de kans om voorop te lopen in de “clean-tech industrie”. UMS ontwikkelt oplossingen op het gebied van het elektrificeren van bouwapparatuur, industriële werktuigen en biedt laadoplossingen. Hiernaast houdt UMS zich ook bezig met de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer.

Bij UMS streven we er ieder dag naar om een bijdrage te leveren aan de versnelling van de energietransitie door gebruik te maken van de beste technologieën.

Dit doen we door:

  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Schaalbaar
  • Economisch haalbare oplossingen

Wat ga je doen?

 Als Jr. Mechanical Engineer ben je onderdeel van een team met totaal drie collega’s en rapporteer je aan de Manager Mechanical Engineering. Als afdeling ben je de schakel tussen Engineering en onze Werkplaats. In deze rol heb je, naast het ‘Productie gereed’ maken van onze prototype machines, heb je ook de kans om te groeien als Technisch tekenaar.

De basis werkzaamheden zullen in ieder geval bestaan uit de onderstaande punten:

  • Het reviseren van stuklijsten (BOM) aan de hand van de technische tekenen gemaakt door jouw directe collega’s;
  • Revisies op ontwerpen verwerken; Updaten van het PDM systeem;
  • Ondersteuning verlenen aan projecten;
  • Het maken van 3D tekenen van (bouw)voertuigen;

Wie ben je?

Je beschikt over een diploma van een technische opleiding (MBO/HBO) en hebt kennis en ervaring opgedaan door het maken van stuklijsten (BOM) en als tekenaar. Je gaat accuraat te werk en hebt geen moeite met het verwerken van revisies in detail en het oppakken van belangrijke administratieve taken. Naast dat je de Nederlandse taal beheerst, spreek je ook vloeiend Engels. CAD en PDM systemen zijn niet vreemd voor jou en je bent digitaal goed onderlegd. Je bent woonachtig in Nederland en binnen een redelijke afstand van onze locatie in Oss, NB.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Je zult starten met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Je komt terecht in een werkomgeving met leuke, behulpzame en out-of-the-box denkende collega’s. UMS biedt reiskostenvergoeding aan. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris aan dat binnen de bandbreedte van een MKB organisatie valt. Wij hebben een eigen parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar anjali@urbanmobilitysystems.nl, t.a.v. Anjali Sital.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anjali Sital via e-mail of telefonisch via 085 130 00 90 of +31 6 18 05 98 64

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*