jr. Embedded Software Engineer

Is het jouw ambitie om te werken voor een bedrijf in de voorhoede van de clean-tech industrie? Heb je er altijd al van gedroomd om betrokken te zijn bij het ontwikkelen en onderhouden van software? Onze afdeling Software Engineering heeft veel mooie uitdagingen. Ben jij op zoek naar de eerste stap in je carrière? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

Urban Mobility Systems is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de “clean-tech industrie” dat praktische oplossingen biedt voor volledig elektrisch vervoer van goederen. Naast de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer is UMS ook actief op het gebied van elektrificatie van industriële apparatuur en laadmogelijkheden. Bij UMS streven we er elke dag naar om bij te dragen aan de versnelling van de energietransitie.

Dit doen wij door:

 • Hoge kwaliteit (Automotive kwaliteitscertificering)
 • Betrouwbaar (redundanties / fail-safes)
 • Schaalbaar (Geen “eenmalige” projecten maar serieproductie)
 • Economisch haalbare oplossingen (Ook haalbaar zonder subsidies)

Geef je carrière een boost

Binnen UMS krijg je de kans om brede kennis te ontwikkelen over alle aspecten van Software Engineering. Our teams consists out of a Teamlead and three engineers (combination of mediors and junior), which creates the best environment to change those dreams into actions. Within a year you will be up to speed about the three main focus points:

 • Requirement Engineering
 • Software ontwikkelen
 • Test Engineering

En na dit jaar kun je je specialiseren en verantwoordelijkheid nemen voor je carrière bij UMS! Samen met je Manager maak je een ontwikkelplan dat past bij jouw ambities en de missie van UMS, om jouw rol naar een hoger niveau te tillen!

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (Technische) Informatica, Industriële Automatisering, Automotive of Elektrotechniek;

 • 1-2 jaar werkervaring;
 • Kennis van Model-based Software Engineering (SIMULINK);
 • Oplossings- en servicegericht;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving van Oss;
 • Beheers de Engelse en Nederlandse taal;

Ons aanbod aan jou

Een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om je binnen het bedrijf te ontwikkelen. Je team bestaat uit behulpzame en out-of-the-box denkende collega’s. Je start met een contract voor bepaalde tijd, eventueel te verlengen naar een vast contract. Wij bieden een marktconform basissalaris dat valt binnen de bandbreedte van een MKB-organisatie. Daarnaast biedt UMS reiskostenvergoeding of een NS-Businesscard (gebruikt voor reizen met de trein). Je hebt 25 vakantiedagen per kalenderjaar en 8% vakantietoeslag. Onze faciliteiten in Oss bieden gratis parkeergelegenheid direct voor ons kantoor.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatie in een motivatiebrief en CV naar [email protected], t.a.v. Anjali Sital. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anjali Sital via e-mail of op 085 130 00 90 of +31 6 18 05 98 64

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. *