Technisch Specialist (40 uur)

Posted by Urban Mobility Systems
Category:

Ben jij (opgeleid tot) bedrijfsautomonteur of automonteur, heb je ervaring met elektrische voertuigen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je voorop lopen in de markt voor elektromobiliteit? Kun je verantwoordelijkheid dragen, zelfstandig werken en samenwerken in een technisch team? Neem dan de tijd om deze vacature te bekijken en onze website te bezoeken.

Urban Mobility Systems is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de “clean-tech industrie” dat praktische oplossingen biedt voor volledig elektrisch transport van personen en goederen. Naast de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer, is UMS ook werkzaam op het gebied van elektrificatie van industriële werktuigen, oplossingen voor energieopslag en (draadloos)laden. Bij UMS streven we er ieder dag naar om een bijdrage te leveren aan de versnelling van de energietransitie. Dit doen we door:

 • Hoge kwaliteit (Automotive kwaliteit certificatie)
 • Betrouwbaar (Redundancies / fail –safe’s)
 • Schaalbaar (Geen “one-off” projecten maar seriematige productie)
 • Economisch haalbare oplossingen (Ook haalbaar zonder subsidies)

Wat ga je doen?

Voor onze prototypewerkplaats zijn wij op zoek naar een Technisch Specialist die zich verder wilt ontwikkelen en (intern) wil worden opgeleid voor assemblage, onderhoud en reparaties van elektrisch aangedreven bedrijfsvoertuigen. Je bent, voor wat betreft de voertuigtechniek, het aanspreekpunt voor je collega’s van de mechanical engineering, elektronica en software afdelingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het ondersteunen van de afdeling montage met de bouw van prototypen en 0-series voertuigen;
 • Het doen van voorstellen tot verbetering van kwaliteit en gebruiksgemak;
 • Het plegen van onderhoud en reparaties aan elektrische voertuigen bij ons in de werkplaats maar ook bij de klant op locatie.

Wie ben je?

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende en dynamische functie, voldoe je aan volgende eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding voertuigtechniek (MBO);
 • Je hebt relevante ervaring en interesse op het gebied van moderne voertuigtechniek en diagnose;
 • Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met ervaring in onderhoud van elektrische voertuigen;
 • Je hebt technische affiniteit en -inzicht;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (Aanvulling met E is een pré.);
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in omgeving Oss.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Deze functie is een verantwoordelijke job binnen een snel groeiend en no-nonsense bedrijf. Wij bieden geschikte kandidaten een passend salaris en arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie met in de toekomst mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Bij UMS is er de mogelijkheid tot veel eigen inbreng en werk je in een team met enthousiaste collega’s.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar onze afdeling personeelszaken info@urbanmobilitysystems.nl, t.a.v. Wendy Kool. Reacties via een andere weg worden niet in behandeling genomen. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Wendy Kool of Bert van Mil via de mail of op 085 – 130 0090.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*