Monteur

Posted by Peggy van der Heijden
Category:

Functiebeschrijving

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een allround monteur die zich verder wilt ontwikkelen en (intern) wil worden opgeleid voor assemblage, onderhoud en reparaties van elektrisch aangedreven bedrijfsvoertuigen.

 Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Ben jij (opgeleid tot) bedrijfsautomonteur of automonteur  en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je voorop lopen in de markt voor elektromobiliteit ? Vindt jij het prettig om verantwoordelijkheid te dragen, zelfstandig in een technisch team te werken? Neem dan de tijd om deze vacature te bekijken en onze website te bezoeken.

Het aanbod
Deze functie is een verantwoordelijke job binnen een zeer snel groeiend no-nonsense bedrijf. Het betreft een fulltime baan. Geschikte kandidaten kunnen rekenen op een passend salaris, mogelijkheid tot veel eigen inbreng en een team met enthousiaste collega’s.

Over Urban Mobility Systems BV
Urban Mobility Systems is een jong snelgroeiend bedrijf in de “cleantech industrie” Naast de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer, is UMS ook werkzaam op het gebied van elektrificatie van constructie werktuigen en oplossingen voor energieopslag en (draadloos)laden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere  uit:

  • Montage van serieproducten en bouw van prototypen en 0-series voertuigen.
  • Doen van voorstellen tot verbetering van kwaliteit en gebruiksgemak
  • Het plegen van onderhoud en reparaties aan elektrische voertuigen bij ons in de werkplaats maar ook bij de klant op locatie.

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende en dynamische functie, voldoe je aan onderstaande eisen:

  • Een afgeronde technische opleiding voertuigtechniek (MBO)
  • Technische affiniteit en -inzicht. Relevante ervaring en interesse op het gebied van moderne voertuigtechniek, bij voorkeur met elektrische voertuigen.
  • In bezit van rijbewijs B. (Aanvulling met E is een pré.)
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig in omgeving Oss

Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring, het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Heb je interesse in de functie stuur dan je motivatie en CV naar onze afdeling personeelszaken, t.a.v. Wendy Kool (info@urbanmobilitysystems.nl). Reacties via een andere weg worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Wil je meer weten over de functie dan kan je contact opnemen met Wendy Kool of Bert van Mil , op 085-1300090